Home SceneInterviews Dorian (Monox): Evo ti jedna ekskluziva. Snima se drugi spot. (audio)

Dorian (Monox): Evo ti jedna ekskluziva. Snima se drugi spot. (audio)

by Vjeran

U Rijeci se trudimo da scenu podignemo na jednu veću razinu

monox_bandPrije nekoliko dana, točnije 27. veljače im je izašao album prvijenac Perception Changes. Kako nam je Dorijan rekao: “Album smo izdali za Fat Brek koji su label udruge RiRock. Za njih su izali Uma Turman, Krešo i Kisele Kiše, Cirkus, Pasi, …. tako da smo u jednom šarolikom društvu.”

Kako je to imati album u rukama i kako se osjećaju Dorian je rekao: “Cvikali smo prije izlaska albuma, da li će sve proći ok, da li će sve biti po planu, a sada cvikamo da li će se ljudima svidjeti. Tako da u biti nema neke promjene i dalje cvikamo.”

“Evo ti jedna ekskluziva. Snima se drugi spot. Ne mogu ti točno reći datum, jer neznam ni ja, ali definitivno su u planu jedan ili dva spota.” rekao nam je Dorian na pitanje da li će nakon Perfect Sky snimati još spotova.

Dorian nam je još iznio gdje se može nabaviti album, planove benda u budućnost i suradnju sa Metal Sounud Music managmentom. O svemu tome možete doznati u linku metal emisije Pila Naopako na dnu (intervju sa Dorianom je od 9:45 min).

Intervju sa Dorianom iz Monox-a, vijesti, noviteti, najave (02.03.2015/Pila Naopako) by Metal Show Pila Naopako on Mixcloud

You may also like