Home News Dođoh, vidjeh, pobjedih od Meant to Be

Dođoh, vidjeh, pobjedih od Meant to Be

by Vjeran
Veni, vidi, vici

Veni, vidi, vici izjavio je Gaj Julije Cezar u Senatu kada je neočekivano brzo pobijedio kralja Farnaka II 47. pne. Da li su isto tako došli i osvojili sa svojim novim EP-em, najbolje ćete znati ako poslušate “Veni, Vidi, Vici”

Spot za pjesmu Veni Vidi Vici je snimljen u Umagu u suradnji sa Josipom Šušteršićem koji se pobrinuo za režiju i produkciju. Samanta Dokoza i Ivana Šušteršić su se pobrinule za styling.

Veni Vidi Vici je debitantski Ep hrvatskog metalcore/posthardcore benda Meant to Be, izdanog 13.12.2014. Ovo samostalno izdanje je snimljeno u Soundgrounded Studiju (Ljubljana) dok je Marko Matijević Sekul bio producent.

Glazba i text: Alen Hodović, Denis Nadarević, Martin Papac, Manuel Valenta.sonicyut031
Aranžman: Meant to Be, RIhard Lobenwein
Snimljenu u: Soundgrounded Studio
Producent: Marko Matijević Sekul

Meant To Be je nastao je u listopadu 2012. godine te se sastoji od četiri člana. Alen Hodović kao glavni vokal, Denis Nadarević i Manuel Valenta kao gitaristi i prateći vokali što je sve skupa pojačano bubnjevima koje svira Martin Papac. Žestok i snažan zvuk je temeljen na elementima punk i metal glazbe u kombinaciji sa elektronskom glazbom koju izrađuje DJ. Energičan i žestok, a ipak povremeno protkan melodičnim i laganim djelovima, sadrži kombinaciju modernog i retro zvuka, što se može primjetiti i u samom izgledu benda.

You may also like