Home Events Dođite odati počast jednom od najvećih, Dimebag Darellu, uz odlične bendove

Dođite odati počast jednom od najvećih, Dimebag Darellu, uz odlične bendove

by Vjeran

Dođite odati počast jednom od najvećih, Dimebag Darellu, uz odlične bendove

cover strength

Povodom obilježavanja godišnjice smrti nikad prežaljenog Dimebag Darella i trećeg rođendana Vintage Industrial Bara, na Good Vibrationsu u srijedu 9.12. vas očekuje pravi metal spektakl! Nastupiti će  Pantera tribute bend  StrengthSvoystvo i Ashes of Eternity!  Početak programa je u 20:30, a upad je 25 kuna!

Strength je zagrebački Pantera tribute bend koji nakon punih 9 mjeseci i zadnjeg nastupa u Vintage Industrial Baru ponovo nastupa u Zagrebu! Bend čine četvorica mladića, ujedno i članovi zapaženih autorskih metal bendova, koji Panteru slušaju od osnovnoškolskih dana, te su iz ljubavi prema ostvarenjima ove heavy metal institucije napravili tribute, a svojom set listom koja je sastavljena od najvećih hitova svima omiljenog teksaškog benda sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Naoštrite mamuze, otvorite viski i pripremite se za teksaški masakr teškim riffovima!
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Strength-Pantera-Tribute/689560541110151
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=E9eZGcdaEBI

Svoystvo je mladi zagrebački prog metal bend osnovan 2013. godine. S  nastupima su započeli 2014., a ovo će im biti drugi nastup u Vintageu, gdje su već početkom godine promovirali na Good Vibrationsu EP “A Memory of a Human Being”. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Jurica Jakuš – bubnjevi, Roman Krajcarz – bass, Matija Galjer – gitara i Domagoj Štrok – gitara.
Facebook: https://www.facebook.com/svoystvo777/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyEVYALLfE8hVvxv8HiQ-dw

Ashes of Eternity je osnovan prije 7 godina, a  2013. godine opet dobio konačni line-up, koji se sada sastoji od sljedećih članova: Filip Lončar kao vokal, Antonio Vlahov na basu, Robert Ban Bebek na bubnju (ex-Inside my Casket), Nikola Buljan kao gitarist (ex-Embrio) i Goran Forgač kao drugi gitarist i prateći vokal (ujedno i osnivač benda). AOE su 2015. snimili svoj prvi službeni demo album “Demo of Eternity” koji se sastoji od 3 pjesme. Budući da su svi članovi benda veliki ljubitelji žanra glazbe kojeg sviraju, odlučili su uložiti mnogo truda u ovoj formaciji i početi svirati uživo. To je ujedno i razdoblje kada je bend imao najveće umjetničko napredovanje i postigao najveću glazbenu inovativnost. Nastupili su već u nekoliko gradova, Karlovac, Split, Sinj i Zagreb te je plan za budućnost snimiti svoj prvi LP album početkom 2016.
Facebook: https://www.facebook.com/Ashes-of-Eternity-105551698736/

Nakon bendova tu je provjereni metalac DJ Kneža koji žestokim taktovima privodi još jednu srijedu u Vintageu kraju. Vidimo se!

You may also like

%d bloggers like this: