Home News Divlje Jagode s Tony Martinom (ex Black Sabbath) specijalni su gosti grupe DEEP PURPLE u Areni Zagreb!

Divlje Jagode s Tony Martinom (ex Black Sabbath) specijalni su gosti grupe DEEP PURPLE u Areni Zagreb!

by Vjeran

16.5. zagrebačka Arena ugostit će velikane rocka, grupu DEEP PURPLE. Svojim nastupom koncert će uveličati i specijalni gosti Divlje Jagode. Ovaj legendarni bend koji u 2017. započinje obilježavanje jubileja 40 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, na ovom koncertu udružio je snage s čuvenim vokalom Tony Martinom poznatom kao pjevačem legendarne grupe Black Sabbath u kojoj je proveo punih deset godina, uz mnogo studijskih albuma i svjetskih turneja. Koncert u zagrebačkoj Areni biti će njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kojem će osim specijalnog i nestandardnog seta hitova Divljih Jagoda odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput ‘Paranoid’, ‘Heaven and Hell’ ili ‘HeaDless Cross’.

Osim toga, na pozornici nas očekuje još iznenađenja, a njih ćete moći vidjeti samo i isključivo na ovom koncertu. Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i preko 4 000 000 prodanih nosača zvuka, uz nezaboravne hitove poput Motori, Šejla, Kap po Kap, Jedina moja, Krivo je more, Konji, jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea Don Airey bio klavijaturist engleske inačice Divljih Jagoda, odnosno ‘Wild Strawberries’ i da je svirao klavijature na istoimenom albumu. Hoće li se priključiti Divljim Jagodama na pozornici, nek bude iznenađenje?

Prvu zajedničku suradnju osnivača Divljih Jagode Zele Lipovače i Tony Martina poslušajte u prepjevu hita Divljih Jagoda, koji se skupa s Tony-em zove ‘Missing You’

 

Divlje Jagode official info:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: