Home News Dirk Verbeuren (Soilwork) je privremeno bubnjar Megadetha

Dirk Verbeuren (Soilwork) je privremeno bubnjar Megadetha

by Vjeran

Dirk Verbeuren SoilworkMegadeth su uposlili Dirka Verbeurena (Soilwork) kako bi svirao sa bendom dok Chris Adler svira sa Lamb Of Godom na turneji.

Verbeuren je svoj prvi live nastup sa Megadethom odradio u petak 20. Svibnja na Rock On The Range festivalu u Columbusu, Ohio.

Adler je svirao na Megadethovom zadnjem albumu “Dystopia” re je svirao na većini koncerata vezanih uz novi CD. Na jednom od koncerata na kojem nije nastupao sa Megadethom, na njegovo je mjesto stao Tony Laureano (ex-Dimmu Borgir, Nile, Angelcorpse), veteran ekstremnog metala koji je ujedno i tehničar za bend od 2011. Od sada pa nadalje će Verbeuren, koji svira sa soilworkom od 2005., obavljati tu dužnost.

Verbeurena je preporučio Adler, opisujući ga kao jednog od tri najbolja bubnjara na svijetu. Adler dodaje: “Megadeth je sada na turneji i sviraju neke festivale, za čudo iste festivale kao i Lamb Of God.  Probali smo koliko smo god mogli da sviramo isti dan. Volim svirati sa oba benda i volio bih nastaviti s tim jer su dva različita benda i sviraju različite stvari. Megadeth zahtjeva uigranog bubnjara i Dave Mustaine stvarno voli kad sviram s njima. Na žalost ne mogu biti na dva mjesta istovremeo, a LoG ima prioritet.”

Nastavlja: “Dave me pitao.. Rekao je.. Razumijem da ti je Lamb of God prvi bend i da su oni za tebe prioritet. I planiramo biti po europi dok ste vi na turneji. Pomogni mi pronaći zamjenu, koga bi ti htio na bubnjevima? Rekao sam mu da imaju tehničara Tonyja koji je odličan, i da bi on mogao jako dobro obaviti posao. Ali je on rekao da želi nekog koga bi osobno preporučio jer ga zanima netko emni sličan. Dirk je tako počeo svirati sa njima.”

Megadeth su nedavno snimili spot za pjesmu Post American World, sa albuma Dystopia koji je izašao u siječnju ove godine, a zadnji koji su objavili je za pjesmu Poisonous Shadows.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: