Home News Dino Jelusic, Atlantida, Kawasaki 3P i mnogi sviraju u Slavonskom Brodu

Dino Jelusic, Atlantida, Kawasaki 3P i mnogi sviraju u Slavonskom Brodu

by Vjeran

Dino Jelusic, Atlantida, Kawasaki 3P i mnogi sviraju u Slavonskom Brodu na 12. Mega bikers-rock spektaklu

Dino Jelusic1

Ove godine na  12 Mega Bikers susret koji će se odvijati od 8. do 10. 5. 2015 nastupaju Dino Jelusic, Atlantida, Kawasaki 3P i mnogi drugi.

Možda najveće okupljanje motorista, a i poklonika urbane glazbe u Slavoniji svake godine događa se u Slavonskom Brodu. Moto klub Brod je podigao standarde izuzetno visoko u organizaciji  te mobilizirao i ujedinio čitav grad u projektu, koji je vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda  i svake godine okuplja na tisuće posjetitelja iz regije i Europe.

Atlantida

  U dosadašnjih 11 organiziranih susreta gostovalo je preko 50 velikih bendova iz Hrvatske i regije , a 2009. gostovali su i legendarni Uriah Heep. Tada je oboren rekord u posjeti nekog događaja u Slavonskom Brodu. Po procjeni bilo je oko 22000 ljudi, što je za grad veličine  pedesetak tisuća ljudi upravo impozantna brojka.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se i službeno na najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

 

You may also like