Home News Devilment objavili lyric video za “Full Dark, No Stars”

Devilment objavili lyric video za “Full Dark, No Stars”

by Vedrana Dobrić
Devilment

Devilment, sastav kojeg predvodi Dani Filth, objavio je lyric video za pjesmu “Full Dark, No Stars” sa materijala “Devilment II: The Mephisto Waltzes” koji će 18. studenog biti objavljen za Nuclear Blast Entertainment. Predstavlja nasljednika njihovog debi izdanja “The Great And Secret Show” iz 2014.

“Svi u Devilment-u smo jako uzbuđeni radi našeg novog albuma oko kojeg smo se zaista potrudili. Album je definitivno korak naprijed za razliku od našeg debija jer je mnogo zreliji i mračniji, a istovremeno koristi našu glazbenu ostavštinu kako bi slušaocima dostavili jedinstveni metal hibrid. Uopće ne znam kako bi ga klasificirao.” – kaže Dani.

“II: The Mephisto Waltzes” u Grindstone studijima snimio je, producirao, miksao i masterizirao bliski prijatelj i dugogodišnji suradnik benda Scott Atkins (CRADLE OF FILTH, BEHEMOTH, SYLOSIS, SAVAGE MESSIAH) između ožujka i srpnja ove godine.

Scott je odlično surađivao sa bendom kako bi na adekvatan način slušaocima predstavio našu viziju i vrlo smo ponosni na finalni rezultat.” – izjavio je Dani

O omotu albuma kaže: “Dobitnica brojnih međunarodnih priznanja, umjetnica Elena Vizerskayaaka Kassandra kreirala je omot čija fotografija i foto manipulacija savršeno nadopunjuju misteriozni i magični DEVILMENT svijet. Zbog složenosti umjetničkih figura Elenin rad mnogi uspoređuju sa radom Dali i Magritte dua. Njen sam fan već duže vrijeme i želio sam da 2011 za CRADLE OF FILTH album “The Manticore And Other Horrors” kreira omot, ali su se umiješali ostali članovi benda, pa je ipak iskorišten rad umjetnika koji je zaposlen za izdavačku kuću koja je objavila album. U suradnji sa Elenom, omot booklet izdanja je nadopunjen s ilustracijom Dana Goldsworthya, koji je radio omote za bendove ACCEPT, HELL, XENTRIX, GLORYHAMMER i SYLOSIS. Njegov doprinos omotu u savršenoj je ravnoteži sa Eleninim jarkim fotografijama.”

devilmentiialbum

Popis pjesama:

 1. “JudasStein”
 2. “Hitchcock Blonde”
 3. “Under The Thunder”
 4. “Full Dark, No Stars”
 5. “Shine On Sophie Moone”
 6. “Life Is What You Keep From The Reaper”
 7. “Dea Della Morte”
 8. “Entangled In Our Pride”
 9. “Hell At My Back”
 10. “The Seductive Poison” (bonus pjesma)
 11. “Father Dali” (bonus pjesma)

Full Dark, No Stars” lyric video:

Devilment će prosinac provesti na turneji po Velikoj Britaniji.

Track-by-trackvideo klipovi:

Prvi dio:

Drugi dio:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: