Home News Deftones će novi album izdati u rujnu

Deftones će novi album izdati u rujnu

by Vjeran

Pjesme su predivne, skladali smo ih na cool način

11043032_10153192725452491_1701951335685053139_n

Frontmen Deftonesa, Chino Moreno, otkrio je u nedavnom intervjuu sa magazinom Rolling Stones, da planira izdati idući album negdje oko rujna. Bend marljivo snima nastavak Koi No Yokana i već je isproducirao 16 pjesama, najveći broj ikada snimljen za LP.

Deftonesi opet surađuju s producentom Matt Hyde, a tracking bi trebao biti gotov krajem ožujka.

Moreno objašnjava: “Pjesme su predivne, skladali smo ih na cool način. Svi smo bili u jednoj sobi, gdje je jedna osoba izrazila ideju, da bi druga uskočila i počela nadograđivati. Kolektivno smo to odrađivali, a nas je petero s različitim pristupom glazbi, tako da kada ovakav rad funkcionira, onda je stvarno dobar.”

Opisao je novi material riječima: “Mislim da je album snimljen glavom. Imam osjećaj da smo izanalizirali pjesme to detalja. Kad bi nešto zvučalo previše uobičajeno, onda bi to namjerno malo izokrenili. Probali bi nešto sasvim suprotno, bez da kvarimo strukturu, tako da je stvarno bio izazov. Ovako nešto nismo nikada radili i mislim da je to korak unaprijed za nas. No, uvijek još zvuči kao Deftones album, jer ima sve elemente koje nas čine onima što jesmo.”

Piše: Kristijan Tomasović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: