Home News Def Lepard cilja na “predivan miks stilova”

Def Lepard cilja na “predivan miks stilova”

by Vjeran
Rick Allen tvrdi da je njihov najnoviji materijal “predivan miks stilova”

images (1)

Bubnjar Def Lepparda Rick Allen tvrdi da je njihov najnoviji materijal “predivan miks stilova”.

Trenutačno nam pripremaju novi, jedanaesti, album, koji bi trebao biti nasljednik Songs From The Sparkle Loungea i koji prema planu dolazi nekad kasnije ove godine.

I tako bubnjar otkriva da je u novim pjesmama uključeno sve što su radili, od korijena njihovog zvuka do kasnijih utjecaja.

Rick Allen je komentirao zvuk albuma na Talking Metal Digitalu: “I dalje nastavljamo poštovati naše korijene – naročito bendove s kojima smo odrasili 70-tih godina. Mislim da je predivan miks stilova koji je inspiriran sa svime što smo ikada radili. Ljudi će sigurno čuti cijeli spektar utjecaja.”

Allen nam poručuje kako su svih 16 pjesama skoro gotovi i “taman spremni za prezentiranje”.

Nadalje govori: “Bilo je lijepo naći se zapravo fizički u studiju. Posljednjih godina smo se više oslonili na tehnologiju, slali smo datoteke jedan drugome, ali sad tek vidim kako je iznimno dobro za kreativnost biti zajedno u prostoriji.”

Trenutno su sa pomoćnim producentom Ronan McHugh u studiju. Allen govori kako bi volio opet radit sa Robert John “Mutt” Langeom, koji je odradio albume High N Dry, Pyromania i Hysteria. No misli da to nije vjerojatno jer bend želi brže raditi na pjesmama, pa nisu sigurni da bi mogli snimit cijeli album s Muttom.

Ranije ovog tjedna, gitarist Vivian Campbell je komentirao kako je oprezan, ali samopouzdan sa statusom raka. Leppard će definitivno ići na turnjeju po Kanadi u travnju, pa po Europi u svibnju.

Piše: Kristijan Tomasović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: