Home ReviewsConcerts Death metal veselica u Mimozi uz razarajuće rifove

Death metal veselica u Mimozi uz razarajuće rifove

by Vjeran

11Subota 28.5. je u pulskoj Mimozi bila rezervirana za najžešće zvukove surovog death metala! Zagrebački Decomposing Entity su se predstavili u svom prvom samostalnom koncertu u Puli. Iako su već dva puta rasturili, prvi put sa United bands vs Crowd i kao gosti Infernal Tenebri, oba puta u Uljaniku, ovo im je prvi put da se predstavljaju samostalno, i to u Mimozi, na maloj bini koja je ugostila mnoga domaća imena! Decomposing u sastavu: Davorin Švaner – vokal i gitara, Roko Nikolić – bas i Marin Lelas – bubnjevi, doslovno su rasuli u sat vremena žestoke svirke. U ugodno popunjenoj Mimozi predstavili su autorski materijal od samih početaka benda, pa sve do pjesama sa novog albuma, koji se mogao i kupiti na licu mjesta, uz parolu, kupi – ljudi smo, dogovorit ćemo se!

Lagano oko 23 sata, kaos je krenuo! Pjesma za pjesmom, momci pokazuju kako se gazi i glave se vrte, kako u publici, tako i za bubnjevima, gdje Marin uz fantastičnu i nepogrešivu svirku stiže i bengati, na što reagiraju muški, a pogotovo ženski fanovi! Session basist Roko se pokazao kao pravi izbor za koncerte, a sve to upotpunjuje odličan vokal i rifovi Davorina Švanera! Cijeli bend zvuči i izgleda kompaktno, moćno i uigrano, i ne sumnjam da ih čeka sve više svirki u Hr, a i vani, jer kvaliteta je neosporna.

Nakon koncerta se nastavilo druženje, i u duhu koncerta, nastavilo sa metal mjuzom do kraja radnog vremena. Veselimo se novom susretu sa ovim bendom, a tko ih nije još doživio live, topla preporuka!

Tekst i foto: Darko Rajić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: