Home News Poslušajte pjesmu “Valor Interior” sa novog De La Tierra albuma

Poslušajte pjesmu “Valor Interior” sa novog De La Tierra albuma

by Vedrana Dobrić

Latinoamerički sastav De La Tierra za 18. studeni je najavio izlazak svog dugoočekivanog drugog albuma “II” za Sony Music Latin. Ovaj sastav u svojim redovima ima neke od najtalentiranijih latinoameričkih metal glazbenika među kojima su brazilski gitarist Andreas Kisser (Sepultura), argentinski pjevač i gitarist Andres Gimenez (A.N.I.M.A.L.), argentinski basist Sr. Flavio (Los Fabulosos Cadillacs) i kubansko-meksički bubnjar Alex Gonzalez (Maná).

Album “II” će predstavljati nasljednika njihovog debi materijala iz 2014. godine koji nosi naziv po samom bendu. Materijal je naišao na pozitivan prijem kod publike i glazbenih kritičara, a nakon njega su dijelili binu sa grupama Metallica i Slipknot, te nastupali na brojnim festivalima među kojima su Rock In Rio, Santiago Gets Louder i Vive Latino. Imaju jaku bazu fanova na području Sjeverne i Južne Amerike.

Za svoj novi materijal angažirali su renomiranog producenta Rossa Robinsona (Slipknot, Korn, Deftones, The Cure, Sepultura) koji im je pomogao u kreiranju jednog od najdinamičnijih heavy metal/rock albuma godine koji prevazilazi jezičke barijere i koji nam ispostavlja bogato i šaroliko glazbeno iskustvo prožeto njihovim utjecajnim i bogatim glazbenim korijenima.

Nakon što su predstavili pjesmu “Puro“, nedavno su predstavili i “Valor Interior” koju možete poslušati u nastavku.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: