Home News Dave Mustaine o mogućoj suradnji s projektom Body Count

Dave Mustaine o mogućoj suradnji s projektom Body Count

by Metal Jacket

Frontman Megadetha Dave Mustaine izjavio je preko Tweetera kako su Ice-T i on započeli priču o suradnji koja bi se mogla uskoro realizirati.

Još nije poznato hoće li takva kombinacija obuhvaćati koncerte uživo ili studijsku kolaboraciju između dvojice izvođača.

Body Count trenutno rade na novom albumu “Bloodlust” za koji se očekuje da će biti objavljen nagodinu. Producentsku palicu ponovno drži Will Putney koji je tu ulogu imao i za album “Manslaughter” iz 2014. godine.

izvor: www.esquire.com

U međuvremenu, Dave Mustaine prezentirati će svoje vlastito pivo “A Tout Le Monde”. To je zakazao za proslavu svog 55. rođendana koja će se održati 13. rujna, a na koju su pozvani i fanovi.  Poznato je da je za tu svrhu surađivao s tvornicom piva “Unibroue”, a još detalja će biti otkriveno uskoro.

Megadeth se još uvijek nalaze na turneji kojom promoviraju svoj petnaesti studijski album “Dystopia”. Nakon najavljene proslave slijedi dvadesetak datuma koje će odsvirati  po Sjevernoj Americi.  Koncert u Hrvatskoj još nije najavljen.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: