Home News Dave Mustaine i Vic Rattlehead kolekcionarske figure stižu na tržište!

Dave Mustaine i Vic Rattlehead kolekcionarske figure stižu na tržište!

by Mislav Mihaljević

KnuckleBonz su stvorili hrpu kolekcionarskih figura rock ikona tijekom godina, od Lemmyja, Dia pa sve do primjerice Rusha.

Najnoviji dodatak njihovim kolekcionarskim figurama bit će Megadethov čelni čovjek Dave Mustaine i bendova specifična maskota Vic Rattlehead.

Mini Mustaine figura visoka je 23 centimetra, spada u kategoriju limited edition, a napravljeno je svega 3 000 komada.

Druga figura iz iste serije prikazuje Vica Rattleheada u onom izdanju kakvog ga znate s Megadethovog klasik albuma Peace Sells…But Who’s Buying?.

Kao i prva, također je ručne izrade i također se radi o limited edition izdanju koje broji isto tako 3 000 primjeraka.

Kada se radi o cijeni, riječ je o 125 dolara po figuri. Prava sitnica, zar ne? Bit će najvjerojatnije u prodaji od ove jeseni, a ukoliko želite ugrabiti svoj primjerak, možete to učiniti putem pre-order opcije na ovom linku.

Što se tiče stvarnog lika Davea Mustainea, on se zajedno s ostatkom Megadetha sprema na još jednu turneju koja treba početi ovo ljeto. U pratnji će imati bendove Meshuggah, Tesseract i Lillake. Pred kraj ove godine, znano je i kako će biti dijelom Crazy World turneje na kojoj će sudjelovati kao opening act za legendarne Scorpionse.

Kada je riječ o novom materijalu Megadetha, Mustaine je naveo kako to vole raditi dok su na turneji: “Pokušat ćemo započeti proces stvaranja novih pjesama u drugom dijelu ove godine dok budemo na turneji. To nam odgovara jer ćemo biti svi na okupu, fokusirani i spremni za stavljanje ideja crno na bijelo.

You may also like

%d bloggers like this: