Home News Dave Mustaine: Fanovi ne žele vidjeti Brodericka i Drovera u Megadethu…

Dave Mustaine: Fanovi ne žele vidjeti Brodericka i Drovera u Megadethu…

by Vjeran
 Fanovi ne žele vidjeti Brodericka i Drovera u Megadethu…

DaveMustaineFeatured

Dave Mustaine je prije nekoliko dana po prvi put dao službeni intervju od odlaska Chrisa Brodericka i Shawna Drovera iz benda. Mustaine se osvrnuo na glazbenike koji su svirali u Megadethu neki kratak period, među glazbenicima koje je Mustaine spomenuo nalaze se Jimmy DeGrasso (bubnjevi), koji je došao nakon Nicka Menze. Osvrnuo se na sviranje DeGrassa u kojem navodi da je on izniman glazbenik, ali da nikada nije u potpunosti postao dijelom “ekipe”, za Ala Pitrelija (gitara) je dobio iste epitete od strane Mustainea koji tvrdi da su iznimni ljudi s velikim talentom, ali jednostavno nisu “upali u shemu” kako bi rekli nekakvim jednostavnim rječnikom. Nakon toga se osvrnuo za Brodericka , Shawna Dovera,Lomenza,MacDonougha, Glena Drovera za koje je rekao da fanovi ne žele vidjeti te ljude u Megadethu…

Mustaine je naveo kako Megadeth sigurno ulazi u studio 02. travnja bez obzira na članove, jer su pjesme spremne i ugovor se izdavačem potpisan, tako da ništa na priječi bend (Mustaine i Ellefson) da nastavi s radom. Navodi da je svjestan kako je Super Collider “smeće” od albuma, ali pravda njegovu lošu kvalitetu pogodovanju izdavačkim kućama koje žele imati radio hitove, dok za albume koje iz ere Peace Sells-Youthanasia navodi kako je to ono što fanovi Megadetha slušaju i žele čuti u budućnosti.

Naime, Mustaine je očito svjestan kako je Megadeth nekada bio puno bolji i kvalitetniji u svakom pogledu pa je nastavio “crni niz” spominjući albume redom od Cryptic Writinga preko Riska do Super Collidera za koje kaže da su albumi na kojima je pogodovao diskografskim kućama te da zna kako nisu prihvaćeni među fanovima koji se razočarani sviranjem i stvaralaštvom Mustainea i ostatka benda.

Na navode o povratku Menze i Friedmana u bend Mustaine nije davao komentare, ali se dade naslutit kako je na pomolu nešto “veliko” u Megadethu, što potvrđuju izjave Menze s NAMM-a

Osobno se nadam da će se Menza i Friedman vratiti u Megadeth jer je ovo možda posljednja šansa da Mustaine napravi dobar i album.

Autor: I.P. Bilanović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: