Home News Dave Lombardo o novoj karijeri, te o različitim glazbenim stilovima

Dave Lombardo o novoj karijeri, te o različitim glazbenim stilovima

by Vjeran

Dave Lombardo govori o novoj karijeri, te o različitim glazbenim  stilovima

dave-lombardo-ludwig

Bivši bubnjar Slayer-a, Dave Lombardo trenutno istražuje  razne glazbene žanrove koje su znatno drugačije od thrash metala kojem je posvetio više od 20 godina svoje glazbene karijere. Jedan od zadnjih projekata na kojem je Lombardo sudjelovao, veoma je karakterističan jer se radi o spoju na prvi pogled dva nespojiva glazbena pravca, metala i klasične glazbe. Ova neobična suradnja se dogodila između groove metal benda Grip Inc, Mikea Pattona i talijanskog klasičnog glazbenika Lorenza Arrunga. Radi se o Vivaldijevom djelu: The Meeting.

Lombardo je izavio za Music Radar: “Oduvijek me privlačila mogućnost istraživanja i eksperimentiranja s različitim glazbenim pravcima. U ranim danima karijere bio sam jako vezan za Slayer te stoga nisam pomišljao na ovakve projekte.” Nadalje naglašava kako on nije samo bubnjar thrash metal  benda te ističe kako je oduvijek volio različite glazbene pravce.

“Još imam jako puno za otkrivati, često nailazim na glazbu koja me sasvim osvoji. Očito za mene postoji još toga na obzoru, mnogo više nego prije.”

Ponovna suradnja s Pattonom na prvom materijalu od 2005. godine bi mogla biti kontinuirana, naglašava Lombardo kako je dugogodišni prijetelj s Pattonom te da se često dopisuju i zajedno surađuju, što je jako zabavno.

Band Philm je prošle godine izdao drugi studijski album, Fire From The Evning Sun.

Dave Lombardo je demantirao izjavu kako se priključuje Megadeth-u.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: