Home News Daniel Kubinski (Die Kreuzen) nastupao sa Voivodom

Daniel Kubinski (Die Kreuzen) nastupao sa Voivodom

by Vjeran

Voivod

Vokal hardcore sastava Die Kreuzen, Daniel Kubinski, se pridružio kanadskim metal legendama Voivod na pozornicu, tijekom njihovog nastupa kod The meta Grill u Cudahy, Wisconsin i izveli pjesmu od Die Kreuzen, Man In The Trees. Nastup je bio 25. veljače i jedan fan iz publike je snimio izvedbu, pa je možete pogledati.

Live snimka Voivodine verzije Man In The Tress, sa Kubinskijem kao gost, je uključen u limited edition deluxe paketu od Voivodinog zadnjeg studijskog albuma, Target Earth, koji je izašao 2013. Kubinski je prozborio par riječi u vezi trake:”Stvarno mi je čast dijeliti pozornicu sa bendom Voivod na Roadburn 2012. i uzbuđen što smo obradili Piggyjevu (pokojni gitarist Voivoda) najdražu Die Kreuzen pjesmu, Man In The Trees”.

Voidvod je sad izdao Post Society EP na digipak CD-u i dostupan je kao digital download na Century Media Records. EP sadrži pet studijskih traka, uključujući jednu pjesmu koja je bila dostupna u obliku ploče i bio je na split seven-inch EP-u, zajedno sa At The Gates i Napalm Death, dvije nove pjesme i jedan Hwakwind cover (“Silver Machine”). Sveukupno album traje 30 minuta, a artwork je radio bubnjar Voivoda Michel “Away” Langevin.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: