Home News Dani Filth najavio cover Annihilatora na novom albumu!

Dani Filth najavio cover Annihilatora na novom albumu!

by Metal Jacket
Cradle Of Filth

Dani Filth je nedavno na facebooku objasnio zašto je Cradle of Filth snimio obradu Alison Hell thrash benda Annihilator i koje bi pjesme još volio obraditi.

Novinar: Na vašem sljedećem albumu kao bonus pjesma nalazi se Annihilatorova pjesma Alison Hell. Zašto ste odabrali baš tu pjesmu? Imate u planu još koji cover i postoji li neka pjesma koju se ne bi usudili obraditi?

Danny: Htjeli smo ju obraditi zadnjih 20 godina i za čudo smo naletjeli na Jeffa koji je napisao pjesmu i dobili smo dopuštenje. Kada je čuo cover bio je oduševljen. Rekao je da je to najbolji cover njegovog materijala koji je poslušao. Uspjeli smo postići da ju napravimo svojom, ali opet da ju ne prisvojimo potpuno.

Novinar: Dakle, postoje li pjesme koje nebi htjeli obradili?

Danny: Bilo koju pjesmu u stilu One Directiona. Mislim da bi ljudi to voljeli čuti ali bi nam morali dati puno love za tako nešto.

Novinar: Koje pjesme bi voljeli obraditi?

Danny: Htio bi napraviti više obrada Iron Maidena. Volio bi obraditi Afraid to Shoot Srangers. U biti bilo što što pjevam pijan na karaokama. Motley Crue na primjer. Imam cijeli popis pjesama. No za Alison Hell mi je trebalo 20 godina pa tko zna koliko će mi trebati za ostale. 

You may also like

%d bloggers like this: