Home News D.R.I. objavili teaser za novi E.P., prvi nakon 1995.

D.R.I. objavili teaser za novi E.P., prvi nakon 1995.

by Vjeran

D.R.I.Nakon dvadeset godina izdavačke stanke, hardcore punk/ trash metalci  D.R.I. (Dirty Rotten Imbeciles) objavljuju nove pjesme koje će se naći na povratničkom E.P.-u prikladno nazvanom  But Wait… THERE’S MORE!. Datum objave je 10.6., a za sada su objavili samo teaser koji bi trebao pokazati da su ostali vjerni svom glazbenom pravcu.

Pjevač Kurt Brecht nove stvari smješta u old school hardcore bez zvuka heavy metal gitara, no to ne znači da se odriču metala u potpunosti, nego će kao i ranije raditi mix žanrova.

Bend osnovan 1982. U Hustonu i danas čine pjevač Kurt Brecht i gitarist Spike Cassidy, dok im od 1999. društvo  pravi basist Harald Oimoen , a od 2015. i novi  bubnjar Walter ”Monsta” Ryan.

Ukoliko ovim izdanjem pobude interes kod publike ekipa iz benda, u budućnosti obećava i nove stvari. Koliko će stare i nove publike privući D.R.I. sa svojim novim uradcima ostaje za vidjeti. Ono što je sigurno je da prate trend ponovnog okupljanja, pa se valjda u 20 godina i skupilo ponešto novih ideja.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: