Home News Crowbar dovršio četiri pjesme za novi album

Crowbar dovršio četiri pjesme za novi album

by Natas Dog

Crowbar dovršio četiri pjesme za novi album

blog_crowbar

Crowbar je u zadnje vrijeme jako zauzet bend. Nedavno su završili ciklus turneje sa brazilcima Soulfly, a trenutno pozornicu djele sa bendom High On Fire. Nakon što obave sve dužnosti što se tiče nastupa, bend se nada vratiti nazad u studio te završiti ostatak albuma. Kirk Windstein malo se dotakao toga u intervjuu za Thunder Underground:

“Imamo četiri već napisane pjesme koje ubijaju. Vjerovatno ćemo dovršiti još jednu ili dvije, nadamo se dvije, između turneje sa Soulflyem i High On Fire u prosincu. Nakon svega toga u siječnju se stvarno trebamo primiriti i pobrinuti se da dovršimo drugu polovicu albuma. U studio ćemo vjerovatno uči početkom veljače.”

Windstein kaže da bi volio da je bend ranije dovršio novi album, no kao što to često biva životne obaveze su stale na put. Dodao je:

“Posljednji album je bio dosta težak zadatak, je jer je basist Jeff Golden tek došao u bend. Imali smo već zakazanu turneju, tako da nam je s njim fokus bio na tome da dobro prođemo setlistu, a pritom pokušamo pisati. Uspjeli smo dovršiti četiri pjesme u studiju. Posrećilo nam se i ispale su odlično, ali nažalost ne ide to uvijek tako.”

Mislimo da sa sigurnošću možemo reći da u 2016. godini možemo očekivati novi vrhunski album Crowbara!

You may also like