Home News Crowbar, Boris i Wolves In The Throne Room nastupit će na 22. Brutal Assaultu!

Crowbar, Boris i Wolves In The Throne Room nastupit će na 22. Brutal Assaultu!

by Kastelan
Boris

Najava za ovaj mjesec počela je blago negativno jer su se se s popisa maknuli Gruesome i Life Of Agony, ali su u međuvremenu potvrdili Crowbar, Boris i black metal inovatori Wolves In The Trone Room, koji su svojem žanru dali novi vjetar u leđa prije petnaestak godina pa smo taj gubitak nekako lakše podnijeli.

Naime, isto to možemo reći i za japanski trio Boris. Bend koji je slavu pobrao svojim dvadesetpetogodišnjim eksperimentom sastavljenim od doom metala, dronea, noisea, pop noisea, psycho rocka, punka, shogazea i sludgea do mnogočega drugoga.

Vallenfyre su njihova prava suprotnost pa s mnogo jednostavnijim pogledom na svijet. Sviraju death metal dostojan kišne atmosfere njihove materinje Engleske.

Iz Louisiane će pak stići Crowbar i muškim suzama još jednom pošteno oznojiti cijeli festival. Kako bi udarili kontrast velikim iskusnjarama i promijenili tempo popisu će se pridružiti hardkoraši – švedski God Mother i američki Miss May I.

Iz dubina čeških podruma izvući će se legendarni Root i proslaviti svoj trideseti rođendan. Slavlju će se pridružiti i ekipa iz talijanskih vinskih podruma Graveworm, njujorških okruga Sheer Terror, transameričkie piramide First Blood, a povest će i moldavijski female-fronted bend Infected Rain.

Early bird karte dostupne su još samo deset dana! Nabavite svoj primjerak što prije!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: