Home News Cradle of Filth predstavio novi cover

Cradle of Filth predstavio novi cover

by Vjeran
Cradle of Filth

Cradle of Filth predstavio novi cover za 11. album

CoF

Cradle of Filth su predstavili omot za svoj nadolazeći album Hammer Of The Witches. Album Hammer Of The Witches će izaći u srpnju preko Nuclear Blasta.

Dani Filth nam je objasnio provokativni cover: “Sliku je radio litvanijski umjetnik Arthur Berzinsh koji je poznat po svojim grafičkim rasterima i uljnim slikama u neo-simbolizmu, postmodernoj interpretaciji klasičnih mitova, te rafiniranom huliganizmu u igralištu suvremene umjetnosti. On je proglašen kao “tajno čudovište latvijskog postmodernizma”. Pola detalja sa slike su u potpunosti originalni od samog početka stvaranja slike, dok je ostalo rađeno vješto po mjeri tema iz albuma.”

Arthur je također opisao svoju sliku: “Želio sam napraviti sliku i na njoj pokazati duh Faustovog romantizma, tu neodlučnu renensansu koja oživljava paganske motive nakon srednjeg vijeka, tu mračnu ljepotu i očaravajući duh Goetijeve tradicije ispunjene sa atmosferom rituala. Za mene Goat of Mendes predstavlja žrtveno janje koje je umorno od ponižavanja i sada  želi osvetu.”

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: