Home News Courtney Love ne sudjeluje u dokumentarcu

Courtney Love ne sudjeluje u dokumentarcu

by Vjeran
“Kurt Cobain: Montage Of Heck” dokumentarac izlazi sljedeće godine

images (6)

Prema izvještajima The Pulse of Radio, udovica Kurt Cobain-a, Courtney Love neće sudjelovati u dokumentarcu o frontmenu Nirvane. Dokumentarac koji je izvorno potakla Love sa Brett Morgen 2007. zove se “Kurt Cobain: Montage Of Heck”, te mu je ona dala mu je pristup privatnoj arhivi.

Kako je Morgen s vremenom počeo surađivati sa njihovom kćeri Frances Bean Cobain koja također ima veliku količinu materijala o Cobain-u, svi su odlučili da bi bilo bolje da Courtney nema uredničku kontrolu.

Frances je sad izvršni producent i nedavno je izjavila na Twitteru: “Vrlo sam uzbuđena što ćete vidjeti “Montage Of Heck”.  Morgen je stvorio intenzivan, ali prekrasan pregled Kurtovog života i umjetnosti. ”

Slatev_tnc-FrancesBeanCobainOutOfShadowsOnlyDaughterOfKurtCobain933

Frances Bean Cobain

Morgen je također surađivao sa Kurt-ovom majkom Wendy Cobain i njegovom izdavačkom kućom Geffen Records, da bi dobili prava i osobne materijale za film.

Love još nije vidjela film i nisam siguran da će to i napraviti. Svakako da ona nije došla do mene do ovog dokumentarca nebi ni došlo.” izjavio je Morgen

“Montage Of Heck” će izaći u siječnju 2015. godine na Sundance Film Festival.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: