Home News Corey Taylor radi na demo pjesmama i završava EP Stone Soura

Corey Taylor radi na demo pjesmama i završava EP Stone Soura

by Vjeran

Corey Taylor radi na demo pjesmama

Corey Taylor

U najnovijem intervjuu za Nerdist.com, Corey Taylor, vokal Slipknota i Stone Soura, upitan je o svojim planovima u bliskoj budućnosti. Odgovorio je: “Slipknot je u Mexico City-u 05. prosinca i to je zasad to.  Mislim da smo nakon toga do kraja godine slobodni. Prijeko nam je potreban odmor i spreman sam za to. Dosta sam potrošen. Jako naporno smo odrađivali turneje zadnjih šest mjeseci i to pomalo uzima danak. No ono što je cool je da kada stignemo do Mexico City-a, biti ćemo već godinu dana na turneji koja je promovirala naš zadnji album (“.5: The Gray Chapter”). Još ćemo neke stvari napraviti sljedeće godine. Do sada je sve bilo jako uspješno.”

Nastavio je: “Što se tiče glazbe, trenutno radim neke demo stvari. Nisam siguran za što ću to iskoristiti. Možda za nešto solo ili tko zna što, ali uglavnom to je to uz završavanje Stone Sour EP-eva na kojima radimo. Tako da ništa novo trenutno, ali nikad ne znaš, dobijam zahtjeve za gostovanja na tuđim albumima. Mislim da je samo pitanje vremena kad ću se ponovno pojaviti na nečijem albumu.”

Taylor je izdao svoju treću knjigu 07. srpnja pod nazivom “You’re Making Me Hate You: A Cantakerous look At The Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left”. U knjizi komentira društvo i pop kulturu u stilu pokojnog George Carlina.

Taylorova druga knjiga, “A Funny Thing Happened On The Way To Heaven”, objavljena je u ljeto 2013. godine i zasjela je na br. 23 New York Timesove “Hardcover Non-Fiction” najprodavanije liste

You may also like