Home News Clash of the Titans (made by Tvornica Kulture) 4. i 5. 09. 2015

Clash of the Titans (made by Tvornica Kulture) 4. i 5. 09. 2015

by Vjeran

Clash of the Titans – Frozen Forest, Flesh, Violate, Chaos Addict, Sufosia, Inciter, All Star Jam, Metallica tribute

Clash Of The Titans

Jesenska sezona u Tvornici kulture bit će otvorena glasnim i teškim metalom na dvodnevnom festivalu nazvanom Clash Of The Titans koji će zaokupiti klubu u Šubićevoj 4. i 5. rujna.

U petak, prvog dana festivala pozornicom će prodefilirati Frozen Forest, Flesh, Violate te Metallica tribute bend.

Flesh je heavy metal bendu punom smislu riječi, znači – uska koža, krvavi riffovi i bestijalno zavijanje koje od 2004. godine brane metalnu vjeru. Prošla godina je bila značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album, prvi u njihovoj biografiji. Intervju koji smo s njima nedavno napravili možete pročitati ili preslušati OVDJE.

Violate je thrash/groove metal bend dugogodišnjeg staža, već dobro poznat hrvatskoj publici. Krajem 2013. izdali su odlično prihvaćen prvi album “Burn the memory”, no već rade na novom materijalu čiji dio će predstaviti u Tvornici.

Frozen Forest  su nastali u jesen 2005. godine u Zagrebu. Iza sebe imaju demo, EP i aktualan album “Ancient Ritual” koji trenutno promoviraju.

U subotu će na Clash Of The Titans festivalu nastupiti Chaos Addict, Sufosia, Inciter te All-Star Jam Session kojim će program završiti.

Chaos Addict  je metal bend osnovan u Slavonskom Brodu 2010. godine. U početku su djelovali kao Megadeth tribute band, no ubrzo počinju raditi i svoje autorske stvari. Pojačani dolaskom Zorana Mišića u bend na mjesto frontmena trenutno završavaju svoj prvi album koji bi trebao izaći krajem godine.

Sufosia je zagrebački thrash metal bend osnovan prije devet godina. Iza sebe imaju jedan album, a u pripremi je drugi na kojem će gostovati i slavni bubnjar Nick Menza (ex Megadeth) koji će još bolje pokazati njihove glazbene i kreativne sposobnosti.

Inciter, kao i prethodna dva benda dolazi iz Zagreba i postoji već dugih 15 godina. Dosad su objavili nekoliko studijskih albuma i jedan live DVD te odsvirali velik broj koncerata i festivala po Europi.

Ulaznice

Danas u prodaju kreću jednodnevne i festivalske ulaznice. Do 25. kolovoza cijena im je 25 kn za dnevne i 40 kn za festivalske. Od 26. Kolovoza nadalje cijena će im iznositi 30 kn za dnevne i 50 kn za oba dana Clash Of The Titans festivala.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • www.entrio.hr

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: