Home News Circle II Circle objavio lyric video za novu pjesmu

Circle II Circle objavio lyric video za novu pjesmu

by Vjeran

Circle II Circle objavio lyric video za novu pjesmu

Circle II CircleSlijedeći stope impresivno main stage performansa sa Savatage i Trans-Siberian Orchestra ispred 80,000 ljudi na Wacken Open Air 2015 festivalu, Zak Stevens i njegov bend Circle II Circle će izdati novi album imena Reign Of Darkness 16.10.

Zak Stevens je doživio uspjeh i izuzetne pohvale od kritičara zajedno sa komercijalnim uspjehom kroz godine sa Savatage albumima poput Edge Of Thorns, The Wake Of magellan i Dead Winter Dead te Circle II Circle albumima kao Seasons Will Fall.

Circle II Circle je bend koji se svaki put ispočetka promjeni kroz godine, ali ostavljajuči svpj svojstveni zvuk netaknut za fanove. Reign Of Drakness nije izuzetak, nudeći najbolje što ovaj bend nudi. Reign Of Darkness zasjenjuje sav prethodni materijal.

Stevens kaže: ”Može se reči da ovaj album predstavlja glazbeno reinventiranje za nas, ali prva sekunda svake pjesme i odmah će te znati da je to Circle II Circle. Željeli smo svirati tribute prošlosti, ali smo također htjeli napraviti glazbenu renesansu unutar našeg žanra koja je svježa i energetična. Ovo je album koji će pozitivno pozitivno utjecati na našu budučnost.”

Reign Of Darkness”  sadržava moćan zvuk, snažne hard rock riffove te oboje radi u skladu sa Stevensovim strastvenim, melodičnim vokalima. Bend je stvorio nešto novo, nešto svježe i u punom jeku snagu.

“Reign Of Darkness”:

 1. Over-Underture
 2. Victim Of The Night
 3. Untold Dreams
 4. It’s All Over
 5. One More Day
 6. Ghost Of The Devil
 7. Somewhere
 8. Deep Within
 9. Taken Away
 10. Sinister Love
 11. Solitary Rain

circleiicirclereigncd

 

You may also like