Home News Chris Poland, Nick Menza i James Lomenzo zajedno u projektu

Chris Poland, Nick Menza i James Lomenzo zajedno u projektu

by Vjeran

Zajedno im je što su svi bivši članovi Megadeth-a i prvi koncert zajedno im je danas (1. studenog), a već su počeli radit na Ep-u koji bi trebao početkom 2015, godine izaći.

Do sad su Nick Menza i James Lomenzo već zajedno 25. lipnja napravili prvi jam session kod Menze u  Disintegrator Studio u Studio City, Kalifornia. Tada su prolazili kroz stare Megadeth stvari i neke njima omiljene Metallica i Led Zeppelin pjesme.

Njih dvoje su napravili Metallica cover “Motorbreath” na kojem im je gostovao pjevač hrvatskog banda Sufosia Davor Garašić.

 

Chris Poland je bio gitarista Megadeth-a na Killing Is My Business… and Business Is Good! (1985) i Peace Sells… But Who’s Buying? (1986), James Lomenzo na 2007’s United Abominations i 2009’s Endgame, ali 2010 je izbačen iz banda jer se vrača David Ellefson u band. Nick Menza u Megadeth dolazi 1990 i snima Rust in Peace te ostaje deset godina za koje kažu da su najbolje u povjesti Megadeth-a. 2004 se trebao ponovo vratiti u band, ali dan nakon okupljanja Dave Mustaine ga je izbacio pod izgovorom da nije spreman.

 

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: