Home News Bukowski, country i Nergal

Bukowski, country i Nergal

by Metal Jacket

Nergalov blues, country i folk-nadahnut solo album Love is a dog from Hell uskoro će vidjeti svijetlo dana i Nergal očekuje ekstremne kritike od strane Behemoth fanova.

Upravo je završio album s prijateljem Johnom Porterom i kako je rekao na Bloodstock festivalu za Teamrock da sa oduševljenjem očekuje ekstremne reakcije i stavove fanova. Dodaje: “Najgore što možete dobiti jest: Da, to je ok.”

“Želim da ljudi polude i kažu: ‘Jebi se, šupčino. Bacam sve Behemoth cd-ove zbog ovog sranja što si napisao. To je ono što bih volio vidjeti na jednu ruku. Ali s druge strane nakon svih sranja što ste u Behemothu radili, ovo je prvo što valja. Želim da budu obje reakcije. “

On nastavlja: “Bio sam inspiriran sa svime od Neila Younga, ranog Nicka Cavea, Seasick Stevea i Wovenhanda. Ima i malo The Clasha, malo The Damned i utjecaja post-punka. Stvarno je raznoliko. “

Nergal kaže: “Album se zove Love is the dog from Hell , koje smo ukrali od Charlesa Bukowskog. Ali on je mrtav, tako da će imati problema s tim. Ja sam super ponosan na album.”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: