Home News Brutalno podebljanje postave za Brutal Assault 22!

Brutalno podebljanje postave za Brutal Assault 22!

by Kastelan

Do 22. izdanja Brutal Assaulta ostalo je pola godine, te je ostalo i pola postave koja se treba otkriti!

Švedske legende Clawfinger rapali su se nedugo nakon nastupa na Brutal Assaultu 2013. godine. Od tada uspjeli su nastupiti nekoliko puta, vračajući se na posebna mjesta svoje karijere. Tako će naravno ponovno posjetiti staru tvrđavu Jozefov.

Ruski pogani iz Arkone osnovani su prije točno 15 godina. Predvođeni Mashom Arkhipovom popeli su se na sami vrh folk metal scene. Sa tradicionalnim slavenskim melodijama i poganom tematikom osvojili su srca diljem svijeta. Ove godine, kako bi proslavili svoju dugovječnost ponovno su izdali svoj prvi album!
Born of Osiris isto s na vrhu, ali svojega žanra. Mješavinom progresivnog death i corea, predvode cijelu generaciju mladih glazbenika.

Nove horizonte moči će te otkriti sa vikinškim brodim Einherjera. Jedni od osnivača viking metala, vračaju se na svoja starija djela, te prvi album izdan 1996. Gruesome daleko su od otkrivanja vlastitoga žanra, ali inspirirani albumima poput Leprosy doveli su novi vjetar u jedra death metal žanra.

Malignant Tumor proslavili su 25 godina postojanja albumom jednostavnog naziva The Metallist. Sa svojim žestokim rock n roll vibracijama zadrmat će temelje češkog festivala! Mourning Beloveth su jedan od najukusnijih irskih izvoza, sa svojim tmurnim i teškim riffovima savršeno dočaravaju ugođaj svojeg rodnog kraja.

Lurking Fear je bend za koji možda niste čuli. Još uvijek ade na svojem 7″ singleu i albumu. Ipak, zbog velikog iskustva svojih članova garantiraju razornu snagu, strah, užas i najbrutalnije što death metal nudi! Njihova postava uključuje iskusne glazbenike koji su svirali u bendovima poput At The Gates, Disfear i Paradise Lost.

Sa ponosom vam možemo najaviti da švicarski majstori tmine SAMAEL, za festivalu slave svoju tridesetu godišnjicu, rame uz rame sa francuskim atmospheric death metal kraljevima Svart Crown!

Karte za Brutal Assault 22 dostupne su po cijeni od 78 eura, sve do 1. travnja 2017 putem e-Shopa.

You may also like