Home News Bruce Dickinson će reinkarnirati svoje solo albume!

Bruce Dickinson će reinkarnirati svoje solo albume!

by Mislav Mihaljević
Iron Maiden

Solo izdanja Brucea Dickinsona će doživjeti kompletno reizdanje u obliku vinila i to 27.  listopada ove godine!

Bruceovih šest solo albuma koji se protežu od 1990. do 2005. ponovno će procvasti na 180g vinila i to u sasvim novom dizajnu. Dva naslova, The Chemical Wedding i Tyranny Of Souls će samim time i prvi puta ikada postati dostupni u obliku spomenutog vinil izdanja. Četiri koja su već prethodno izdani kao vinili, Tattooed Millionaire, Balls To Picasso, Skunkworks i Accident Of Birth se odavno već nisu šibali pred fanove na taj način, a posljednja dva navedena će se proširiti i postati dupli LP s daleko boljim zvukom.

Kao specijalan dodatak, svih šest albuma će biti dostupno u obliku box seta Soloworks koji će biti neizbježan za svakog die hard obožavatelja.

Krenuvši od lagano ublaženog, hard rock prvijenca Tattooed Millionaire (1990) i njegovog žešćeg nasljednika Balls To Picasso’(1994), preko alt-rock zvuka na Skunkworks(1996) i heavy metal remek-djela Accident Of Birth’(1997), pa sve do modernijeg metal zvuka s elementima tradicionalne glazbe na The Chemical Wedding (1998) i (zasada) posljednjeg solo izdanja Tyranny Of Souls (2005), svaki od ovih šest navedenih albuma je esencijalni dio Bruceove priče izvan Iron Maidena. Što je još važnije, svaki od njih se može svrstati među najživlje metal albume u proteklih trideset godina.

Prisjetimo ih se uz do daske pojačane zvučnike!

Svatko tko kupi kompletni Soloworks na pledgemusic.com će na poklon dobiti i prikladni dvostrani plakat.

You may also like