Home News Brain Productiona ima novi spot Stvarnost

Brain Productiona ima novi spot Stvarnost

by Vjeran

Brain ProductionBrain Production u subotu (28.05.) je u Kavezu promovirao svoj prvi službeni spot za pjesmu “Stvarnost”, a ovim singlom najavljuju i novi album. Spot  u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema  vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje  mladi redatelj i snimatelj Tin Borovčak.

“Ovo nam je bilo prvo ozbiljno iskustvo s video produkcijom. O snimanju sam dosad znao samo nešto teorijski i bilo je dosta teško obavit to kako treba, ipak je to jedan nama novi medij preko kojeg se možemo i moramo izražavati. Mislim da krajnji produkt ipak dugujemo Tinu Borovčaku. Ono što je posebno kod ovog spota je, naš pristup umjetnosti, kao i u tonskom studiju, htjeli smo čim manje post produkcije. Tako smo u snimanju ovog spota koristili prave crvene filtre na rasvjeti, što se pokazalo uspješnim, ali i puno težim putem“, izjavio je basist Teo Marević.

Brain Production je bend čija priča je već dobro poznata nezavisnoj sceni u regiji. Oni su moćni, energični i žestoki, a njihov nastup uživo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šaroliki. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih  Cojonesa.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: