Home News Borknagar objavili video za “Winter Thrice”

Borknagar objavili video za “Winter Thrice”

by Vjeran

Borknagar objavili video za “Winter Thrice”

Borknagar

Norveški sastav Borknagar 22. siječnja objavit ce deseti studijski materijal “Winter Thrice” za Century Media Records. Nedavno su objavili promotivni video za naslovnu numeru albuma kojeg su režirali David Solbjerg i Kjetil Kolbjørnsrud.

Borknagar osnivač i gitarist Øystein G. Brun prokomentirao je video: “Konačno je došlo vrijeme da predstavimo naš novi spot za pjesmu Winter Thrice. Buduci da se radi o naslovnoj numeri našeg novog, desetog albuma, htjeli smo da to bude zaista nešto posebno. Mi smo doista poseban bend. Pjesma i spot imaju sva četiri vokala koji su bili sa nama tijekom naše 20.godišnje avanture, uključujuci i Kristoffera Rygga, koji je bio naš prvi vokal. Video je producirao ugledni Twitchy Films tim, a snimljen je na raznim mjestima u Norveškoj. Uživajte i sretni vam blagdani! “

Winter Thrice” ce biti objavljen kao standardni CD, kao limitirano Digipak CD izdanje sa proširenom verzijom omota i kao dvostruki LP. Uz Digipak i LP dolazi i bonus pjesma “Dominant Winds“. Kao i njihovo prethodno izdanje “Urd” iz 2012, i ovalj album je producirao Jens Bogren/Fascination Street Studios (Opeth, Kreator, Amon Amarth, itd.). Omot je kreirao Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Soulfly, itd.).

Za narednu godinu potvrdili su nastup na belgijskom Graspop Metal meetingu, te na njemačkim festivalima With Full Force i Wacken.

“Winter Thrice”:
  1. “The Rhymes Of The Mountain”
  2. “Winter Thrice”
  3. “Cold Runs The River”
  4. “Panorama”
  5. “When Chaos Calls”
  6. “Erodent”
  7. “Noctilucent”
  8. “Terminus”

borknagar  winterthricecd

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: