Home News Body Count otkrili izgled naslovnice za “Bloodlust”

Body Count otkrili izgled naslovnice za “Bloodlust”

by Mislav Mihaljević

Body Count će izdati novi album “Bloodlust” tijekom ožujka za Century Media.

Internet shopping giganti “Amazon” objavili su datum izlaska zajedno s izgledom naslovnice za novo izdanje koje spremaju Ice-T i kompanija. Zadnje što su izdali prije ovoga bio je “Manslaughter” iz 2014.

Tvrde kako će “Bloodlust” izaći u javnost 31. ožujka, ali post koji je Ice-T objavio na Twitteru sugerira drukčije. U njegovoj objavi nalazi se isječak iz pjesme “The Ski Mask Way” koja će se naći na albumu, a uz to navodi kako će album izaći i ranije, odnosno 17. ožujka 2017.

Na novom albumu Body Counta gostovat će zanimljiva i poznata imena kao što su primjerice Dave Mustaine, frontman Megadetha, zatim Randy Blythe, pjevač Lamb Of Goda, a i bivši čelni čovjek Sepulture, Max Cavallera.

Na pitanja o novom izdanju s producentom Willom Putneyjem, Ice-T je ovako odgovorio: “Naš zadnji album Manslaughter smo samo bacili u vatru i čekali rezultate, a nakon izvrsne reakcije publike i kritičara, vrijeme je da razvalimo do kraja s još agresivnijim albumom koji će dakako imati naš specifičan Body Count stil. Will Putney je kao član benda i čovjek ima odlično uho. U potpunosti uhvati esenciju zvuka našeg benda. Kada mi završimo sa stvaralačkim dijelom, njegova uloga je da to uobliči i napravi da zvuči baš onako kako spada.”

Protekli tjedan, Ice-T je potvrdio da će prvi singl s albuma, pjesma “No Lives Matter“, izaći u javnost 17. veljače.

Kao šlag na tortu ove objave dolazi nam i najava Dave Mustainea kako se Megadeth i Body Count spremaju krenuti na zajedničku svjetsku turneju krajem godine.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: