Home News Blaze Bayley objavio video za “Endure And Survive”

Blaze Bayley objavio video za “Endure And Survive”

by Vedrana Dobrić

Blaze Bayley je objavio video za naslovnu pjesmu svog devetog studijskog albuma “Endure And Survive”. Video je režirao Rich Pembridge, a možete ga pronaći na dnu teksta.

Endure And Survive” je nastavak njegovog prošlogodišnjeg albuma “Infinite Entanglement” i predstavlja drugi dio trilogije koja nam donosi konceptualnu sci-fi priču. Materijal će biti objavljen 3. ožujka za Blaze Bayley Recording, a pratiće ga turneja u sklopu koje će nastupiti i u Beogradu (klub Fest), Sarajevu (Cinemas Sloga) i Mostaru (Abrašević). Na turneji će ga pratiti njegovi studijski i touring glazbenici iz britanskog benda AbsolvaChris Appleton (gitara, pozadinski vokali), Martin McNee (bubnjevi) i Karl Schramm (bas, pozadinski vokali).

Pored članova benda Absolva, u kreiranju materijala “Endure And Survive” učestvovali su: Luke Appleton (Iced Earth/Absolva), Michelle Sciarrotta, Jo Robinson, Mel Adams, Liz Owen, Thomas Zwijsen, violinistkinja Anne Bakker, Corvin Bahn (Uli Jon Roth), Aine Brewer i Rob Toogood.

Omot albuma kreirali su Andreas SandbergChristopher Steenstrup koji je učetvovao i u kreiranju Blaze Bayley video igre. Snimljen je u razdoblju između listopada i prosinca 2016.u Birminghamu. Producirali su ga Bayley i Appleton, miksao Miguel Seco, a masterizirao Ade Emsley. Kao i kod prethodnog izdanja, sve pjesme su nastale kao plod suradnje Bayleya, Appletona i Michella Sciarrotta.

Endure And Survive” popis pjesama:

Endure And Survive
Escape Velocity
Blood
Eating Lies
Destroyer
Dawn Of The Dead Son
Remember
Fight Back
The World Is Turning The Wrong Way
Together We Can Move The Sun

Endure And Survive” video:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: