Home News Blackmore potvrdio nastup na Monsters Of Rock

Blackmore potvrdio nastup na Monsters Of Rock

by Vjeran

Blackmore potvrdio nastup na Monsters Of Rock

ritchie_blackmore_rock_showsRitchie Blackmore malo po malo otkriva detalje oko povratka rocku i najavljivanih nastupa za lipanj iduće godine. Tako je objavio da će jedan od četiri ili pet koncerata biti u Njemačkoj, na Open Air festivalu Monsters Of Rock.

Nastup će se održati 18. lipnja, a o sastavu Blackmore nije otkrio ništa novo,jer je još u pregovorima,no priopćio je da u bendu neće biti nitko od poznatih glazbenika sa kojima je svirao u Rainbowu i Deep Purpleu. Ranije je odbacio šuškanja o mogućim svirkama sa pjevačem i nekadašnjim kolegom Joeom Lynn Turnerom. Blackmore je ponovio da sve radi za fanove, iz nostalgije. Za pjevača koji bi mu se trebao pridružiti, a čije ime nije otkrio,kaže da je poveznica između Ronnia Jamesa Dia i Freddia Mercurya, a prognozira mu i svijetlu budućnost nakon što publika čuje njegov glas.

Ritchie je napunio 70 godina i artritis mu zadaje probleme pri sviranju, iako je još uvijek aktivan na glazbenom polju.  Od 1997. svira i nastupa sa svojom tadašnjom djevojkom a danas suprugom Candice Night. Njih dvoje čine srednjovjekovni folk-rock duo Blackmore’s Night. Zadnji album Dancer And The Moon izdali su u srpnju 2013., a novi deseti po redu All Our Yesterdays izašao je 18. rujna.

Najavljivani povratak rocku Ritchie planira zabilježiti kamerama, koncert na Monsters Of Rock bit će snimljen i kasnije pušten u prodaju. Uz koncert u Njemačkoj, ostali nastupi trebali bi se održati u Engleskoj, Švedskoj, a spominjana je i Francuska.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: