Home News Black Space Riders objavili video za novu pjesmu Movements

Black Space Riders objavili video za novu pjesmu Movements

by Natas Dog

Psihodelični space-rock band Black Space Riders objavili su video za pjesmu Movements koja dolazi sa nadolazećeg albuma Amoretum Vol. 1. Album će izaći u 26. siječnja u različitim formatima, a to uključuje ploču, CD i digitalni format. Pre-order albuma možete napraviti na njihovoj bandcamp stranici kao i na službenoj stranici.

Dvije godine su prošle od izlaska hvaljenog albuma Refugeeum, a u tom periodu svijet je postao jako strašno mjesto za živjeti i na novom materijalu Black Space Riders se osvrću na temu života u strahu i očaju.

Amoretum je kombinacija riječi “armor” i “arboretum” koje simboliziraju zaštitu i utočište. Glazbeno ovo je još jednom kombinacija raznih zvukova kaš što su psihodelični rock, teški rifovi te progresivni metal između ostalih, a sve sa ciljem stvaranja posebne atmosfere koja slušatelja vodi na jedno sigurnije mjesto od onoga gdje danas živimo.

Drugi dio albuma se sprema za izlazak kasnije ove godine te će naravno tematski i zvukom nastaviti gdje je Amoretum Vol. 1 stao.

You may also like

%d bloggers like this: