Home News Benighted traži novog bubnjara, možda si to baš ti

Benighted traži novog bubnjara, možda si to baš ti

by Vjeran

Benighted traži novog bubnjara, možda si to baš ti

Benighted

Benighted je objavio da sadašnji bubnjar i brat Kevin Foley neće biti u mogućnosti svirati sa French brutal death shooting stars Benighted ovo ljeto radi izvrsne ponude koju je dobio. Ponuđeno mu je da se priključi jednom projektu, a tu ponudu nikako nije mogao odbiti.

Pošto bend ne zna da li će taj projekt zaživjeti ili ne, oni su morali dati oglas da traže full-time bubnjara. Svakako ako imate afiniteta i možda bi voljeli probati zasvirati sa bendom Benighteda, pošaljite video snimke koje sadrže vaše sviranje na dvije pjesme od benda i to “Asylum Cave” i “Let The Blood Spill Between My Broken Teeth”. Snimljene pjesme možete poslati na Benightedmanagement@gmail.com.

Dok ne pronađe novog bubnjara, bend će surađivati sa dva bubnjara na nadolazećim festivalima. Prvi je austrijski David Diepold kojeg zovu “killer machine” i sudjelovati će na Ranger Rock FestivalSwiss Summer Break(Down) Festival. Na svim drugim ljetnim festivalima sa bendom će svirati Kevin Paradis koji je već svirao sa bendom i sudjelovao na video spotu.

You may also like