Home News Barren Earth ima ugovor sa Century Mediom

Barren Earth ima ugovor sa Century Mediom

by Vjeran
Ovo je najvažniji album naše karijere, jasno da nam za to treba partnerstvo s najboljim mogućim izdavačem

54AD5AE0-finlands-barren-earth-sign-with-century-media-records-image

Imamo dobre vijesti za fanove Barren Eartha. Progresivni death metalci pronašli su novi dom imena: Century Media Records. Ono što je još važnije, završili su snimanje trećeg studijskog albuma koji izlazi u prvom kvartalu ove godine. Više detalja uskoro.

 

Što očekujete od nasljednika The Devil’s Resolvea? Prema riječima članova grupe, ovo će biti njihov najbolji album do sada:

„Nalazimo se usred duge, mračne i hladne zime ovdje u Finskoj, no našem uzbuđenju nema kraja jer nas očekuje sjajna budućnost! Ne samo da nam izlazi novi album, već smo nemilosrdno crnčili kako bi stvorili komad prave glazbe koja ima svoju težinu u svijetu punom jeftinih uzbuđenja i brzo zaboravljenih trikova. Istočili smo srca i duše u svom najboljem albumu do sada!“

„Ovo je najvažniji album naše karijere, jasno da nam za to treba partnerstvo s najboljim mogućim izdavačem – ništa manje od Century Media Recordsa. Iskreno, mislimo da ne možemo biti u boljim rukama. Ovo je mjesto gdje želimo biti. Zvijezde i sudbina nam se smješkaju – 2015. će biti najveća godina za Barren Earth!

Ovom vrlo obečavajućem bendu, koji je inače na Metal Stormu dobio nagradu za najbolji debi 2010., priključio se novi pjevač sa Farskih Otoka, Jón Aldárá.

Barren Earth su:

Marko Tarvonen – bubanj
Olli-Pekka Laine – bas
Kasper Mårtenson – klavijature
Jón Aldárá – vokal
Yli-Sirniö – solo gitara
Janne Perttilä – ritam gitara

Piše: Kristijan Tomasović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: