Home News Bad Mushrooms novim spotom najavio nastup u Hard Placeu

Bad Mushrooms novim spotom najavio nastup u Hard Placeu

by Vjeran

Zagrebački retro hard rock band Bad Mushrooms izbacio je novi single za pjesmu “Vrijeme promjena” kojom najavljuje nastup u klubu Hard Placeu u subotu 7.10.

Redatelj, snimatelj i montažer spota ovog puta je Goran Mandić – Limeniks sa kojem je band već surađivao na spotu za pjesmu “Demoni”. Oko snimanja pomogli su mu Ivan Jandrić i Davor Šutalo.

Band se zahvaljuje ekipi banjalučkog Demofesta koja im je ustupila snimku njihovog nastupa iz 2016. godine.

“Prvotna ideja je bila da snimimo što više naših nastupa unatrag godinu dana i da ljudima koji nas nikada nisu vidjeli uživo dočaramo naše nastupe. Da bi spot bio upečatljiviji i bolje popratio tekst pjesme, odlučili smo ubaciti aktualne snimke nereda i prosvjeda po svijetu.

Što se same pjesme tiče, ovaj put sve je poprilično drugačije. Po prvi put imamo gostovanje u vidu pratećih vokala koje je odlično odradila Ana Vlašić. Stilski smo se odlučili malo proučavati za nas neistražena područja, pa smo u hard rock ubacili elemente psihodelične glazbe. Ima tu čak malo i disco rješenja” komentirali su članovi benda.

Glazbu je napisao Jan Tomašević a tekst Domagoj Olujić.

“Pjesma je nastala iz prevelikog razočaranja sadašnjom situacijom i općom apatijom, sa mišlju kako smo si sami krivi za sve. Ja osobno smatram da priča nema takav kraj i smatram da mi, kao buduća generacija, možemo ostvariti barem neke ciljeve, ali samo ako se držimo zajedno i ako prestanemo biti licemjerni” dodao je Domagoj Olujić.

Miks, master i kompletnu produkciju pjesme radio je gitarist Mushroomsa Ivan Domaćinović, a tonski snimatelji su Ivan Jandrić, Ivan Domaćinović i Jan Tomašević.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: