Home News Avatarium nastupa na Stockholm Rocks Festival 2016

Avatarium nastupa na Stockholm Rocks Festival 2016

by Natas Dog

Avatarium nastupa na Stockholm Rocks Festival 2016

avatarium

Doom metalci Avatarium novi su bend potvrđen za lineup na Stockholm Rocks Festival 2016 koji će se održati 07. svibnja na lokaciji Debaser Medis u Stockholmu. Ovo je prvi nastup za Avatarium u Švedskoj, a od ostalih bendova za sada su potvrđeni Inglorious i Grand Magus. Još bendova biti će potvrđeno uskoro.

Avatarium inspiraciju za svoju glazbu crpi iz opusa legendarnih bendova kao što su Jethro Tull, Blue Oyster Cult, Black Sabbath i Rainbow. Osim navedenih u njihovoj glazbi čuje se utjecaj pop i glazbe šezdesetih godina.

Inglorious se sastoji od pet momaka koji dijele strast da klasičnim hard rockom, velikim riffovima i vokalima koji su reflekcija same duše. Najveći utjecaj na bend imali su ikonični rock and roll albumi sedamdesetih godina.

Inglorious

Grand Magus je švedski heavy metal bend iz Stockholma. Trio se uvijek čvrsto držao svog glazbenog izričaja bez da su odbacili rane utjecaje poput groove metala, epic dooma kao i ekstremnog metala.

Grand Magus

Stockholm Rocks Festival je također napravio playlistu na Spotifyu gdje možete poslušati neke pjesme potvrđenih izvođača.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: