Home News Autopsy najavili novi mini album i split sa Bloodbathom

Autopsy najavili novi mini album i split sa Bloodbathom

by Natas Dog

Moramo priznati da je 2017. godina bila jako plodna za ljubitelje death metala. Nove albume su objavili kultni Obituary, Suffocation i Cannibal Corpse, između ostalih. No tu nije kraj novoj glazbi death metal legendi, a ovog puta sa novom pjesmom i najavom mini albuma iznanadili su nas gore veterani Autopsy.

Novi materijal izaći će pod imenom Puncturing The Grotesque, sadržavati će šest novih pjesama i jednu28 obradu pjesme Fuck You!! benda Bloodbath, no ne onog nama svima dobro poznatog već benda iz zapadnog Oaklanda koji je bio aktivan osamdesetih.

Ono što je jako zanimljivo jest da je Autopsy istodobno najavio i split album sa švedskim Bloodbathom, na kojeg ste svi pomislili u prethodnoj rečenici, kojeg predvodi Nick Holmes iz Paradise Losta. Na tom će splitu biti već spomenuti cover američkog Bloodbatha, a švedski Bloodbath će obraditi pjesmu benda Cancer, koja se nećete vjerovati zove Blood Bath po kojoj je bend dobio ime.

Ispod možete poslušati naslovnu pjesmu novog mini albuma Autopsya, a ako vam se sviđa što čujete pre-order albuma možete napraviti OVDJE. Također ako su vas Bloodbath i Autopsy osvojili ovom zanimljivom igrom riječi na split albumu, svoj primjerak tog izdanja na ploči možete naručiti OVDJE.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: