Home ReviewsConcerts Atomsko Sklonište još jednom pokazali da im nije još mjesto u skloništu

Atomsko Sklonište još jednom pokazali da im nije još mjesto u skloništu

by Vjeran
Večer je taman bila po guštu svim rokerima

10917088_816806235022704_7673392626980371294_n

Zadnjih nekoliko godina na spomen Atomskog Skolništa automatski se očekuje buka motora, hrpa prašine i Atomci na nekoj bini na otvorenom. Kad sam ugledao prve plakate po gradu i kad sam vidio da je to u zatvorenom klubu prvo sam mislio da je greška, ali eto pohodilo se tom koncertu i uvjerilo da je to bila istina.

Sami koncert je započeo sa pjesmom “U Vremenu Horoskopa” i to je bila dobra naznaka da će to biti jedna odlična rokerska večer. Gužve nije bilo, a kako će to netko tumačiti neka je svakome na volju, ali znam da svi koji su bili tu da su uživali.

Band koji već hrpu godina (osnovani 1977) praši scenom, i to scenom više država, je upriličio vrhunsku svirku. Onakvu kakva se može očekivati od ljudi koji u svakom trenutku uživaju u onome što rade.

Počele su se redati pjesme poput Čedna gradska lica, Rahela, Olujni Mornar, Ljubomoro i ostale, da bi sve to začinili sa Djevojkom sa brojem 8 na kojoj se na binu popeo po svemu sudeći pravi obožavatelj i sa Brunom otpjevao cijelu pjesmu. Naravno da je to dovelo do delirija publike i naravno nakon toga Atomci nisu ni mogli, a nisu ni smjeli se odmah spustiti sa bine. Usljedio je bis na kojem su odsvirali “Treba imati dušu” i nakon Langerove pohvale publike koncert je završio.

Pohvalno je da su se u Splitu počele događati svirke kakve godinama nisu mogle dodirnuti splitsko stanje uma. Pohvale publici, klubu i nadamo se da ćemo ubrzo opet uživati u nekoj žestokoj svirci.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: