Home News Armored Saint započinja “Pledge Music” kampanju za snimanje live albuma

Armored Saint započinja “Pledge Music” kampanju za snimanje live albuma

by Metal Jacket

Američki heavy metal bend Armored Saint započeli su sa PledgeMusic kampanjom u kojoj su im potrebni fanovi kako bi svojim potporom pomogli u izrado live albuma. Njihova PledgeMusic kampanja funkcionira na način svaki fan može unaprijed kupiti album sa dodatnim sadržajima kao što su potpisi članova benda ili dostup posebnim “behint the scenes” snimkama i fotografijama dok će se sami live album moći slušati na CD i vinil izdanju. Kupovinom tog albuma svaki fan sudjeluje u izradi te ih bend obaviještava i vodi kroz svaki korak izradnje putem svoje stranice.

ARMORED SAINT kažu: “Zašto baš PledgeMusic? Pa iz razloga što nas naši fanovi izrazito podržavaju tijekom godina i želimo da i sami budu dio realizacije ovog projekta. Svatko će imati priliku biti dio izrade albuma od početka do kraja.”

Armored Saint su aktivni od 80-ih godina te su odradili turneje sa bendovima poput Metallice, Alice Coopera, Whitesnakea, The Scorpionsa i mnogih drugih. Da bi pomogli oko stvaranje njihove live snimke možete to napraviti na njihovoj stranici stranici: pledgemusic.com/armoredsaint

 

You may also like