Home News Anvil u veljači objavljuje album “Anvil Is Anvil”

Anvil u veljači objavljuje album “Anvil Is Anvil”

by Vjeran

Anvil u veljači objavljuje album “Anvil Is Anvil”

Anvil

Kanadske metal legende Anvil, objavit će 26. veljače svoj novi materijal “Anvil Is Anvil“, za SPV/Steamhammer. Album će biti dostupan kao digipak CD, LP, ali i za digitalni download.

Anvil Is Anvil” je snimljen tokom listopada u u Kölnu, s producentom Martinom “Mattes” Pfeifferom. ANVIL gitarist i vokal Steve “Lips” Kudlow  o snimanju novog CD-a je za Metal Talk izjavio: “Martin je radio, i još uvijek radi, s Udom Dirkschneiderom. Producirao je nekoliko posljednjih U.D.O. albuma koji su nam zvučali super, pa smo se odlućili na suradnju s njim. Ne da nam se nije svidjelo ono što je Bob Marlette (producent Anvil albuma ‘Juggernaut Of Justice’ i ‘Hope In Hell’) radio, nego što smatramo da je došlo vrijeme za promjenu. Ne možete uvijek biti isti, morate se mijenjati i uraditi nešto što još uvijek niste učinili.”

Njihov posljednji album, “Hope In Hell“, prodao se u nešto manje od 800 kopija na području SAD-a tokom prvog tjedna od objavljivanja. Nedavno su se razišli sa basistom Sal Italianom kojeg je zamijenio Chris Robertson. O ovom bendu postoji i dokumentarac, “Anvil! The Story of Anvil“, iz 2009. godine, koji je naišao na dobar prijem kod njihovih fanova.

 

You may also like

%d bloggers like this: