Home News Anthrax objavio video za osmominutnu “Blood Eagle Wings”

Anthrax objavio video za osmominutnu “Blood Eagle Wings”

by Vjeran

Anthrax

U nedavnom intervjuu za magazin Rolling Stone povodom snimanja spota za pjesmu “Blood Eagle Wings” sa svog aktualnog “For All Kings” albuma, Antraxov gitarist Scott Ian je izjavio “da se radi o pravom remek djelu i o najboljoj pjesmi koju su ikada napisali”. Riječ je o osmominutnoj numeri za koju je nedavno objavljen spot sa atmosferom horor filmova kojeg je režirao Jack Bennett. Glavni protagonist spota je James Duval, poznat po svojim ulogama u filmovima Donnie Darko i ostvarenjima iz Gregg Arakijeve Teen Apocalypse trilogije. Video nam poručuje da je svaki veliki grad, bilo da se radi o Londonu, Parizu, Rimu ili Los Angelesu, veliki upravo radi toga jer je tijekom povijesti radi njih prolivena ljudska krv. 

Sudeći prema podacima na glazbenoj stranici Hits Daily Double, materijal “For All Kings“, koji je objavljen 25. veljače za Megaforce Records, tokom prvog tjedna od objavljivanja na području SAD-a će najvjerovatnije dosegnuti tiraž od 21.000 do 24.000 prodatih primjeraka u prvom tjednu od objavljivanja. Ovi podaci Bilboard magazina podrazumijevaju prodaju albuma u fizičkom obliku + streaming prodaju. Njihov prethodni materijal,Worship Music” iz 2011, tokom prvog tjedna od objavljivanja prodao se u 28.000 kopija, te zauzeo 12. mjesto Bilboardove Top 200 liste.

Anthrax je nedavno priveo kraju svoju sjevernoameričku turneju sa Lamb Of God. Proljeće će provesti nastupajući po Meksiku, Centralnoj i Južnoj Americi i Europi. Sa Slayerom 1. lipnja nastupaju u Paviljonu 9 zagrebačkog Velesajma, a u prodaju je pušteno 2.500 ulaznica.

You may also like

%d bloggers like this: