Home News Animal Drive potpisali ugovor sa Frontiers Music srl

Animal Drive potpisali ugovor sa Frontiers Music srl

by Kastelan

Frontiers već dugi niz godina surađuju sa jednim jedinim Jeff Scott Sotom. Kada im je JSS rekao da je pronašao bend koji jednostavno MORAJU poslušati, su se svi okupili i željno išćekivali glazbu koja če ih izbaciti iz fotelja.

Ono što je odmah zapelo za uši bio je glas pjevača, koji svojom snagom i postojanosti kormilari pjesmama. Nakon dugog slušanja i kratkog razgovora dogovor je sklopljen te vam sa zadovoljstvom prenosimo da je Frontiers Music slr sklopio ugovor sa Animal Driveom! Ovaj bend osnovan je 2012. od strane Dine Jelusica, koji je autor pjesama i pokretačka snaga ovog sastava. Dinu je pokojni Paul O’Neill izabrao kao gostujućeg vokalistu na zadnjoj američkoj turneji Trans Siberian Orchestra. Na toj istoj turneji Dino se susreo sa Sotom.

Postava Animal Drivea sastoji se od Ivan Kellera i Alena Luke koji svojim duplim gitarama prže pojačala i zvučnike, te tope bubnjiće slušatelja u prvim redovima. Damijan Milekovic na basu i Adrian Borić za bubnjevima predstavljaju ritam sekciju i kamen temeljac ovog bnda. Sa vidljivim utjecajem legendarnih bendova poput Skid Row i tehnikom nalik Dream Theateru, Animal Drive vode svoje slušatelje na divlju rock n roll ekspediciju!

Dino Jelusic komentirao je: “Sretan sam što je Animal Drive od danas dio Frontiers pogona! Naša glazba se stvarno dobro uklapa u ostala izdanja koja su pretežito classic rock, progressive metal, heavy metal i hard rock. Naša glazba sadrži sve to u sebi, i neki od naših najvećih uzora su baš u toj izdavačkoj kući. Jedva čekam podjeliti novi materijal na kojem smo radili zadnjih godinu dana!”

Album prvijenac Animal Drivea očekuje se krajem 2017 ili početkom 2018, koju će pratiti turneja za promociju albuma!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: