Home News AngelSeed objavio teaser nadolazećeg albuma

AngelSeed objavio teaser nadolazećeg albuma

by Vjeran

AngelSeed objavio teaser nadolazećeg albuma

AngelSeed bendAlbum Crimson Dyed Abyss za kojeg je objavljen teaser će ugledati svjetlo dana kroz nekoliko dana, a izaći će za Sliptrick Records.

Materijal je sniman na relaciji Hrvatska Švedska, a na njemu je osim benda radio, Jens Bogren (Fascination Street Studios, produkciju i miksanje). Na albumu su gostovali i glazbenici poput Christopher Amott (Armageddon, ex-Arch Enemy) koji je svirao solo na pjesmi “Forever Blind”Mikkel Sandager Pedersen (One Machine, ex-Mercenary) koji je odradio muške vokale na pjesmi “Bloodfield”, Zoran Mišić koji pjeva duet sa Larom u pjesmi “Breaking Dawn”, i Stefan Isebring koji je svirao flautu i nyckelharpa na nekoliko pjesama.

Kako je i samo član benda Siniša izjavio: “Ovo nam znači puno s obzirom na dugotrajnost realizacije i same kompleksnosti materijala. Jedno poglavlje je došlo kraju i sad slijedi promocija i još neke stvari….. .”

AngelSeed su: Damir Marijan Maras (ritam gitara), Siniša Antunović-Medo (bas), Jurica Baljak (bubanj), Juraj Birin (solo gitara), Jurica Bažant (klavijature) i Ivana Anic-Lara (vokal).

AngelSeed

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: