Home News Agnostic Front dolazi u Pulu promovirati Smrt američkog sna

Agnostic Front dolazi u Pulu promovirati Smrt američkog sna

by Vjeran

Agnostic Fron dolazi u Pulu promovirati The American Dream Died

13.07.2015 Agnostic Front dolazi u pulski Klub Uljanik promovirati nedavno izašli album The American Dream Died. Prigodan naziv albuma i za naše prilike.

Bend je 4. travnja izdao album The American Dream Died. Album je producirao pjevač banda Madball Freddy Cricien, a miksao, masterirao i producirao Paul Miner (H2O, TERROR). Na albumu gostuju Cricien, Toby Morse (H2O) i Lou Koller (SICK OF IT ALL) te je dostupan u digitalnom obliku, vinilu i na CD-u.

“Razlog ovog naziva albuma je taj što smo htjeli ljudima otvoriti oči da vide u kakvoj zemlji živimo.” istaknuo je pjevač Roger Miret.

“Imamo puno toga za reći i mnogi ne shvačaju da naša vlada i ljudi koji vode ovu zemlju su korumpirani, pohlepni i nemilosrdni. Imamo potrebu educirati one do kojih možemo prodrijeti. Sve što predstavljamo kao zemlja se urušava, ali još nam je ostala sloboda govora. S toga ovim albumom mi izražavamo naša stajališta.” dodao je Miret.

Također se i radi dokumentarac o Hardcoru, ali u biti to je dokumantarac o samome bendu i njihova dva člana Roger Miret Vinnie Stigma. Direktor filma i glazbe Ian McFarland (“Rungs In A Ladder: Jacob Bannon”, “The Outlaw: Dan Hardy”, “The Problem Solver: Joe Lauzon”, Meshuggah,Killswitch Engage, Fear Factory, Agnostic Front) je hvatao intimne portrete respektabilnih individualaca koji su u hardcore i punk glazbi 35 godina i sve to pretočio u dokumentarac The Godfathers Of Hardcore.

agnostic-front the-godfathers-of-hardcore-full-length-documentary-image

O koncertu više informacija uskoro.

You may also like