Home News Accept najavili novi live album “Restless And Live”

Accept najavili novi live album “Restless And Live”

by Metal Jacket

Njemačko-američki giganti Accept objavljuju novi live uradak pod nazivom “Restless And Live” 13, siječnja 2017. putem diskografske kuće Nuclear Blast. U taj novi uradak će biti uključen cijeli set koji je Accept odsvirao 2015.-te na Bang Your Head festivalu (Balingen, Njemačka).

“Restless And Live”:Blu-ray / DVD:

 1. Stampede
 2. Stalingrad
 3. London Leatherboys
 4. Restless And Wild
 5. Dying Breed
 6. Final Journey
 7. Shadow Soldiers
 8. Losers And Winners
 9. 200 Years
 10. Midnight Mover
 11. No Shelter
 12. Princess Of The Dawn
 13. Dark Side Of My Heart
 14. Pandemic
 15. Fast As A Shark
 16. Metal Heart
 17. Teutonic Terror
 18. Balls To The Wall
CD1:

 1. Stampede
 2. Stalingrad
 3. Hellfire
 4. London Leatherboys
 5. Living For Tonite
 6. 200 Years
 7. Demon’s Night
 8. Dying Breed
 9. Final Journey
 10. From The Ashes We Rise
 11. Losers And Winners
 12. No Shelter
 13. Shadow Soldiers
 14. Midnight Mover
CD2:

 1. Starlight
 2. Restless And Wild
 3. Son Of A Bitch
 4. Pandemic
 5. Dark Side Of My Heart
 6. The Curse
 7. Flash Rockin’ Man
 8. Bulletproof
 9. Fall Of The Empire
 10. Fast As A Shark
 11. Metal Heart
 12. Teutonic Terror
 13. Balls To The Wall

“Ovaj naslov, izabran od strane nas iz benda, nije mogao biti bolji! “Restless And Live” je jednostavan opis onoga što smo iskusili na Bang Your Head festivalu. Stvari samo idu, idu i idu bez prestanka! Već radimo na nečem novom! Zbog pomisli da ćemo uskoro opet na turneju nam vrije krv u žilama, a moguće je da će ta nadolazeća nadmašiti sve dosadašnje!” – navodi gitarist Wolf Hoffmann.

acceptalbumoct

 

Na pitanje zašto je bitno da Accept i dalje radi nove albume nakon toliko uspješnih godina, Hoffman govori dalje: “Za nas je to jako bitno, pogotovo otkad je s nama novi pjevač Mark Tornillo. Želimo fanovima dokazati da i dalje možemo raditi dobre, značajne pjesme. Mislim da nam taj plan i polazi za rukom jer smo u zadnjih pet, šest godina zaredali tri izdanja, jedno za drugim. Ti albumi su primljeni jednako dobro kao i većina onih najvažnijih albuma koje smo izdali za vrijeme osamdesetih. Zato je bitno da radimo nove pjesme, jer ako ostanete živjeti u prošlosti, to vas neće odvesti naprijed. Trudimo se ostati dosljedni svome i mislim da fanovi to cijene.”

O dojmovima s novim pjevačem pak ističe: “Mark Tornillo nas je nadahnuo u smislu novog materijala jer može otpjevati sve što od njega zatražimo. Kada to usporedimo s Udom Dirkschneiderom (bivšim pjevačem), vidi se da je tu bilo limita koji su nas kočili. Ali Mark! Taj čovjek može otpjevati praktički sve što Peter Baltes (basist) i ja smislimo. On ne pjeva, on to živi! Otvorio nam je mnoga vrata u glazbenom smislu, ali kako sam već rekao i ranije, trudimo se ostati ono što jesmo i što fanovi žele. Za to je zaslužan i producent Andy Sneap, pogotovo za vrijeme snimanja albuma “Blood Of The Nations” (2010.) On je odrastao uz našu glazbu i zato nam je postavio ultimatum – Napravit ćemo odličan novi album, ali mora zvučat tako kako ja želim kao dugogodišnji Acceptov fan.”

You may also like