Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (31)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (31)

by Vjeran
Where To Start

five

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

Cadaveric Poison – “Bombs Away” + promotivni klip albuma

Cadaveric Poison je old school death/thrash metal projekt u čijim redovima se nalazi Paul Speckmann iz grupeMaster, te Simon SeegelFelix Darnieder iz benda Witchburner. Njihov debitantski materijal sa deset pjesama koji nosi naziv po samom bendu objavljen je 29. travnja za Metal Blade Records.

https://www.youtube.com/watch?v=xQm0cE0XDlo

2. Devilskin – “Never See The Light”

Četveročlani metal/rock sastav sa Novog Zelanda koji će 10. lipnja objaviti singl “Never See The Light“, nakon što se vrate sa svoje prve turneje po Velikoj Britaniji. Pjesmu je napisala pjevačica Jennie Skulander nakon što je njen prijatelj, basist Shoki Kamishima, oduzeo sebi život jer novozelandske vlasti zadužene za imigrante mu nisu odobrile trajni boravak u zemlji. Video je snimljen u jednom lokalnom novozelandskom noćnom klubu. Pjesma se nalazi na njihovom debitantskom materijalu “We Rise” koji je zauzeo poziciju br.1 brojnih novozelandskih top lista. Album su opisai kao roller coaster emocija i raspoloženja koji slušaoce vodi kroz bombastične, moćne, strastvene i brutalno iskrene pjesme. Tijekom prošle godine na Novom Zelandu nastupali su kao predgrupa bendu Mötley Crüe, te Slashu i Alice Cooperu. Trenutno miksaju svoj novi materijal nakon čega ih možemo očekivati na području Europe.

3. The Order Of Israfel – “Von Sturmer”

Tročlani švedski sastav koji će 27. svibnja za Napalm records objaviti materijal “The Red Robes“. Tijekom 2014 objavili su album “Wisdom“.

4. Endemise – “Anathema”

Symphonic black/death metal sastav iz Ottawe i naslovna numera njihovog novog albuma koji će biti objavljen tijekom godine. Materijal sa osam pjesama je producirao gitarist benda Dale Sauve zajedno sa Kenom Sorceronom (Abigail Williams). Bli su support sastavima Abigail Williams, Cattle Decapitation, Alestorm, Battlecross, Beneath The Massacre, Crimson ShadowsVesperia.

5. Braindamage – album “The Downfall”

Talijanski thrash metal bend koji je 18. travnja za My Kingdom Music objavio konceptualni album “The Downfall” sa deset pjesama. Album je baziran na noveli Kahlenberg, The Queen In Red And Other Tales koju je napisao Andrea, basist, vokal i lider benda. Bend djeluje već 28 godina.

 

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: