Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (30)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (30)

by Vjeran
Where To Start

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Winterhorde – “Maestro” i “Antipath”

Izraelski peteročlani progressive extreme metal sastav koji će 20. svibnja objaviti treći studijski materijal “Maestro” sa deset pjesama. Materijal je u Sound studiju producirao Alex Feldman, miksao V. Santura(Obscura, Triptykon, Secrets of the Moon), a masterizirao Jens Bogren (Amorphis, Katatonia, Amon Amarth). Kao gosti na albumu pojavljuju se Jiri Valter (Root) i Peter Huss (Shining).

2. Diviner – “Come Into My Glory” i “Evilizer”

Grčki heavy metal bend koji je u studenom prošle godine objavio debitantski materijal “Fallen Empires” za Ulterium Records. Masterizirao ga je Peter In de Betou (Arch Enemy, Opeth, Amon Amarth), a radi se o vrlo jakom heavy metal albumu koji čuva zaostavštinu žanra. Savršeno za ljubitelje bendova Accept, Dio, Judas Priest i Iced Earth.

Diviner su:
Yiannis Papanikolaou (Rock ’N’ Roll Children, ex-Innerwish) – vokali
Thimios Krikos (Innerwish) – gitara
George Maroulees (4bitten) – gitara
Herc Booze (SiXforNinE) – bas
Fragiskos Samoilis (Innerwish) – bubnjevi

 

3. Be´lakor – “An Ember´s Arc” + teaser albuma

Australski melodic/progressive death metal sastav koji će 24. lipnja za Napalm Records objaviti četvrti studijski materijal “Vessels“.

Be´lakor su: 
George Kosmas – gitara/vokali
Shaun Sykes – solo gitara
John Richardson – bas
Steve Merry – klavir/ klavijature
Elliott Sansom – bubnjevi

 

4. Beartooth – “Always Dead” i “Aggresive”

Metalcore bend iz Ohaja koji će 3. lipnja za Red Bull Records objaviti album “Aggresive” sa 12. pjesama. Debitantski materijal objavili su prije dvije godine i od tada su dijelili binu sa bendovima Pierce The Veil,Slipknot, Bring Me The Horizon i Sleeping With Sirens, te nastupali na festivalima Reading, Leeds i Download.

5. Media Solution – “Destroy Something Beautiful

Hard rock sastav iz Los Angelesa koji je nedavno za Pavement Entertainment objavio EP “The Prelude“.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: